Over ons

Over ons

Communicatie met toekomst

Commotie is een communicatieadviesbureau.

Logo's en huisstijlen - copywriting en vertalingen - fotoshoots - flyers, folders, brochures, duurzaamheids- en jaarverslagen, direct mailings, catalogi,... - advertenties - events en beurzen - websites - e-zines en -mailings - sociale media - ... en het strategische advies dat erbij hoort.

U krijgt het allemaal van ons gedaan. En u krijgt er meteen automatisch (en zonder meerkost) een extra dimensie bovenop: die van de duurzaamheid.

We vertalen immers sinds onze start in 2002 de principes van duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen in wat we duurzame communicatie noemen. We houden van creativiteit met een lage voetafdruk, zetten duurzame materialen en technieken in en organiseren events op een verantwoorde manier.

We noemen dat 'communicatie met toekomst'.

Informatie met toekomst

We vertelden het al. Gestart in 2002. Noem ons ervaren pioniers. Al die jaren consequent en compromisloos ijveren voor de duurzame insteek heeft gevolgen. Zoals alsmaar vaker gevraagd worden om wat er in de (bedrijfs)wereld leeft op het vlak van duurzaamheid, MVO, SDG's,... toe te lichten, over te brengen, letterlijk een podium te geven.

Zo beland je op het pad van events, workshops, colloquia, fora, beurzen, seminaries,... met (aspecten van) sociaal-maatschappelijke en duurzaamheidsthema's in de hoofdrol.

We organiseren ze met plezier. In uw opdracht en soms ook in eigen beheer. En op een duurzame manier. Uiteraard.

We noemen dat 'informatie met toekomst'.

Verhalen met toekomst

Organisaties die hun inspanningen op het vlak van MVO naar buiten willen brengen via een duurzaamheidsverslag? Hun aantal groeit. Wij zijn er al mee bezig sinds 2008; het jaar waarin we de GRI-rapportagestandaard leerden kennen. Contacteer ons als u interesse heeft.

Contacteer ons echter ook als u binnen uw organisatie gewoon een goed verhaal heeft over duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, werkbaarheid, sociale innovatie, milieuvriendelijkheid,... We schrijven het uit, laten het er goed uitzien en bezorgen het visibiliteit in uw en ons netwerk.

Duurzaamheidsverslaggeving en verhalen die ertoe doen.

We noemen dat 'verhalen met toekomst'.