Wereld in Transitie - Open Space

De Baak ism Commotie
2 juli, 2014

Op woensdag 2 en donderdag 3 juli organiseert de Baak voor de zesde keer een Open Space Retraite. Het thema van de editie 2014 luidt: 'Wereld in Transitie. Alternatief Handelen. Nieuwe energie.'

De Baak omschrijft zich als "dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht". In Nederland is de Baak een leidend managementopleidingsinstituut. Gevoed door deze Nederlandse roots bouwt het nu een Belgische basis uit.

De Baak zocht de samenwerking met Commotie op omwille van ons netwerk en onze expertise op het vlak van de inhoudelijke en communicatieve invulling van seminaries, fora, events,... rond thema's als duurzaamheid, mvo, transitie,... Denken we maar aan het MVO-event 'Duurzaam is gewoon doen!', het MVO-forum van dit jaar of, in eigen beheer, het Seminarie 'Duurzaam communiceren. Communiceren over duurzaamheid'.

De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. - See more at: http://www.debaak.nl/over-ons#sthash.KLBKWpuL.dpuf
De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht - See more at: http://www.debaak.nl/over-ons#sthash.KLBKWpuL.dpuf

En nu dus een Open Space, gespreid over twee dagen. Jan van den Nieuwenhuijzen (senior executive bij i-propeller en voormalig CEO SD Worx) op 2 juli en Thijs Homan (hoogleraar Change Management and Implementation bij de Open Universiteit Nederland) op 3 juli leiden telkens de dag in. De deelnemers gaan dan met elkaar in gesprek binnen de contouren van de Open Space-werkvorm en het transitie-thema.

De Open Space Retraite sluit de eerste jaarhelft op een aangename manier af en vormt tegelijkertijd een inspirerende start van de zomer. Het Koetshuis Den Brandt, gelegen in het prachtige domein van Kasteel Den Brandt in de rand van Antwerpen, biedt daartoe het ideale kader.

Waarom u zou deelnemen? Omdat u het inspirerend vindt om met andere mensen in gesprek te gaan. Omdat u de visie van mensen die zich ver buiten uw netwerk situeren waardeert. Omdat die wereld in transitie u fascineert en u het een hele uitdaging vindt uw organisatie er doorheen te gidsen.

U kunt zich inschrijven voor één of voor twee dagen. Deelnemen kost 175,00 EUR excl. BTW per dag of 315,00 EUR excl. BTW voor twee dagen. Het aantal plaatsen is beperkt. Wie zich inschrijft voor twee dagen krijgt voorrang.

De flyer hieronder bezorgt u de inhoud en het programma van de Open Space Retraite samen met de praktische informatie.