Wereld in Transitie - Open Space Conference

De Baak ism Commotie
2 juli, 2015

Op donderdag 2 en vrijdag 3 juli organiseert de Baak voor de zevende keer een Open Space Conference. Dat gebeurt voor de tweede opeenvolgende keer in samenwerking met Commotie.

Het thema van de editie 2015 luidt net zoals vorig jaar: 'Wereld in Transitie.' De uitdagingen die onze wereld te wachten staan, zijn immers niet verdwenen. Integendeel.

De Baak omschrijft zich als "dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht". In Nederland is de Baak een leidend managementopleidingsinstituut.

De Baak zocht de samenwerking met Commotie op omwille van ons netwerk en onze expertise op het vlak van de inhoudelijke en communicatieve invulling van seminaries, fora, events,... rond thema's als duurzaamheid, mvo, transitie,... Denken we maar aan het MVO-event 'Duurzaam is gewoon doen!', het MVO-forum van 2014 en ook  de editie van dit jaar of, in eigen beheer, het Seminarie 'Duurzaam communiceren. Communiceren over duurzaamheid'.

De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. - See more at: http://www.debaak.nl/over-ons#sthash.KLBKWpuL.dpuf
De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht - See more at: http://www.debaak.nl/over-ons#sthash.KLBKWpuL.dpuf

En nu dus een Open Space Conference, gespreid over twee dagen. Filosoof Roland van Vliet en leiderschapshistoricus Joep Schrijvers op 2 juli en Kaat Peeters (directeur van de Sociale Innovatiefabriek) op 3 juli leiden telkens de dag in. De deelnemers gaan daarna met elkaar in gesprek binnen de contouren van de Open Space-werkvorm en het transitie-thema.

De Open Space Conference sluit de eerste jaarhelft op een aangename manier af en vormt tegelijkertijd een inspirerende start van de zomer. Het Kasteel Den Brandt aan de rand van Antwerpen biedt daartoe het ideale kader.

Waarom u zou deelnemen? Omdat u het inspirerend vindt om met andere mensen in gesprek te gaan. Omdat u de visie waardeert van mensen die zich ver buiten uw netwerk situeren.. Omdat die wereld in transitie u fascineert en u het een hele uitdaging vindt uw organisatie er doorheen te gidsen.

U kunt zich inschrijven voor één of voor twee dagen. Deelnemen kost 185,00 euro excl. BTW per dag of 340,00 euro excl. BTW voor twee dagen. Het aantal plaatsen is beperkt. Wie zich inschrijft voor twee dagen krijgt voorrang.

De flyer hieronder bezorgt u de inhoud en het programma van de Open Space Conference samen met de praktische informatie.