Voorstellingsbrochure VIL

Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)
27 februari, 2013

Het Vlaams Instituut voor de Logistiek stelde tijdens zijn nieuwsjaarsreceptie eind januari 2013 trots zijn nieuwe brochure voor. Letterlijk een pocketmodel want dat was de uitdaging: bedenk ons een brochure die je letterlijk uit je binnenzak kunt toveren.

Om het in logistieke termen te duiden: geen zee is ons te hoog, geen weg te lang, geen last te zwaar. Meer nog, we deden er een schepje bovenop. Het VIL kreeg niet enkel zijn mini-brochure, we dachten ook nog een concept uit waarbij de inhoud gescheiden is in een vast en een variabel deel.

De omslag bezorgt de lezer algemene, vaste informatie over het VIL. De variabele informatie over projecten bundelden we overzichtelijk in een inpassend mini-boekje; geniet in de omslag. De omslag kan een tijdje mee; het mini-boekje werd op een lagere oplage gedrukt en wordt bijgewerkt naarmate zich nieuwe projecten aandienen om dan weer geniet te worden in de klaar liggende cover.

Omslag gedrukt op 100% gerecycleerd, FSC®-gecertificeerd offset.  Mini-boekje gedrukt op FSC®-gecertificeerd offset.  Telkens met afbreekbare bio-inkten.